OLED 4K UHD Телевизор Philips серия 55OLED806/12

Наслаждавайте се на уникално телевизионно усещане и потапяне в картината с новия OLED Телевизор Philips 55OLED806/12. Този телевизор ще предоставя вълнуваща и реална картина с четиристранен Ambilight, за създаването на усещание все едно сте  в киносалона. Без значение от това какво гледате или играете, действията ще се пренесат от телевизора директно във вашата стая.

Реална картина, каквото и да гледате с P5 видеопроцесор с изкуствен интелект

OLED телевизор  55OLED806/12, разполага с видеопроцесор с изкуствен интелект P5, предоставяйки картина, която ще е толкова реална, че  ще имате чувство, че можете дори да влезете направо в нея. Специален алгоритъм с изкуствен интелект на задълбочено самообучение може да обработи всички изображения по подобен на възприятие като нашия мозък начин. Без значение какво ще бъде гледано, ще получите максимум реалистични детайли и контраст, богати цветови нюанси и плавно  движещи се сцени.

Усетете реалността с OLED телевизор Philips 55OLED806

С иновативният OLED 55OLED806/12, ще се радвате на по-голям обхват на гледане и уникални реалистични картини. Черните тонове са с по-голяма дълбочина, а цветовете толкова истински. Сенките и акцентите ще са с повече детайли, прецизно възпроизвеждани на телевизионния екран. Този телевизор поддържа и основните HDR формати, с което ще се насладите на  пълната сила на всяка отделна  сцена.

Комфорт за очите ви

Philips  55OLED806 /12 може да предава поточно съдържание, да играете на него игри или да гледате безкрай филми и сериали, без да натоварвате прекомерно очи си. С ниското ниво на синя светлина, без трептения и отблясъци неприятни за окото, този телевизор покрива международните стандарти, определени от UL и TUV. Можете напълно да се наслаждавате на още повече от съдържанието, което харесвате.

Ярка HDR картина с Philips 4K UHD

OLED 4K UHD Android телевизор модел 55OLED806/12 е в съвместимост с всички  HDR формати, заедно с Dolby Vision. Дали ще стане въпрос за сериала ви или новата излязла видеоигра, сенките  на екрана ще са още по-дълбоки. Цветовете ще са по-реални, а ярките повърхности ще блестят.

Телевизор, създаден за игри със супер ниско забавяне на конзолата

Philips  55OLED806 е с най-нов тип свързаност с HDMI 2.1, превключвайки автоматично на настройка със супер ниско забавяне на конзолата, когато започнете да играете любимата си игра. VRR и Freesync са поддържани  за плавна игра с бързи сцени. Режимът за игри на Ambilight може да внесе цялата тръпка от игрите, директно в помещението в което сте.

Dolby Vision и Dolby Atmos за картина и звук, излезли  като от киносалона

Philips  OLED 4K серия 55OLED806/12 поддържа премиум аудио и видео Dolby формати, които правят HDR съдържанието, което гледате да изглежда по невероятен начин. Наслаждавайте се на картинни действия, отразяващи оригиналния  замисъл на режисьорите, и на кристално чисти и дълбоки обгръщащи ви звуци.

Дизайн от първо качество на ТВ стойката и дистанцинното

Philips 55OLED806/12 е изграден с първокласен дизайн. Мекото и текстурно дистанционно е с кожен заден капак и бутони с подсветка. А пък крачетата са двутонални и реверсивни,  изработени от метал, които може да ги прикачите към вашия телевизор, избирайки кой тон да се показва най-отпред.

Изцяло се потопете в картината с четиристранния Ambilight

Philips  55OLED806/12 е с четиристранен Ambilight може да усетите по-близо всеки момент. Светодиодите от интелигентен тип, разположени около телевизионните ръбове, могат да  реагират на всяко екранно действие, излъчвайки сияние, което да ви потапя в картината по един завладяващ начин.  Веднъж изживявайки го, ще се запитате как преди това сте се наслаждавали на гледането на телевизия.

Гласово управление с Google Асистент и Alexa

Натискайки бутон на дистанционното, може да си говорите с Google Асистента на телевизора и да управлявате него и всички съвместими с Google Асистент смарт устройства във вашия дом само с гласа си. Също така може да поискате от Alexa да контролира телевизора ви чрез съвместими устройства с услугата на Amazon.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.